Mountains

مهاجرت به عمان

صفر تا صد مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان در سال‌های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است. تا جایی که طبق آمار رسمی این کشور در سال ۲۰۲۱ از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت این کشور ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر مهاجر بودند؛ به عبارتی حدود ۳۰ درصد از جمعیت این کشور را مهاجران تشکیل می‌دادند. اگر قصد مهاجرت به عمان را دارید، این مطلب برای شما نوشته شده است تا از راه‌های مهاجرت به این کشور و شرایط اقامت در عمان سر در بیاورید.

hero-image-m
عمان_flag

چرا به عمان مهاجرت کنم؟

چرا به عمان مهاجرت کنم؟
عمان چند ویژگی مهم دارد که نمی‌توان هنگام مهاجرت به این کشور از آن‌ها چشم پوشید. درواقع دلیل مهاجرت به عمان معمولا در گرو همین ویژگی‌هاست:

  1. عمان کشوری معاف از مالیات است و در آن هیچ مالیاتی بر درآمد شخصی وجود ندارد
  2. عمان جزو ۱۰ کشور اول در لیست امن‌ترین کشورهای جهان است
  3. عمان در رتبه ۶۸ اقتصادهای بزرگ جهان قرار دارد
  4. امنیت و اقتصاد از عوامل تاثیرگذار در تصمیم‌گیری برای مهاجرت به هر نقطه‌ای از دنیا هستند و وضعیت عمان از این لحاظ خوب است!

آیا من می‌توانم به عمان مهاجرت کنم؟

با تکمیل پروفایل در ایمیگو، رایگان و درلحظه، پاسخ سوالتان را مشاهده کنید

مشاهده پاسخ
انواع راه‌های مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان راه‌های متنوعی دارد که رایج‌‌ترین آن‌ها در ۶ روش زیر خلاصه می‌شوند

experience iconمهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

خرید ملک، خرید سهام شرکت و اوراق قرضه دولتی رایج‌ترین راه‌های مهاجرت به عمان از طریق سرمایه‌گذاری است.

experience iconمهاجرت از طریق کار

مهاجرت به عمان از طریق کار ارزان‌ترین روش مهاجرت به این کشور است اما معمولا دریافت جاب‌آفر از یک کارفرمای عمانی دشوار است.

experience iconمهاجرت از طریق تحصیل

مهاجرت تحصیلی به عمان معمولا یک روش پرهزینه محسوب می‌شود. برای تحصیل در عمان باید به زبان عربی یا انگلیسی مسلط باشید.

experience iconمهاجرت از طریق تحقیقات علمی

ویزای تحقیقات علمی عمان یک ویزای موقت است و به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد پژوهش و تحقیقات علمی در این کشور را دارند.

experience iconمهاجرت از طریق ازدواج

یکی از راه‌های مهاجرت به عمان، ازدواج با فردی عمانی است. پس از ۱۰ سال زندگی مشترک، می‌توانید برای دریافت تابعیت عمانی اقدام کنید.

experience iconمهاجرت از طریق پناهندگی

مهاجرت به عمان از طریق پناهندگی توصیه نمی‌شود، مگر برای افرادی که هیچ راه دیگری برای خروج از کشور خود و نجات جانشان ندارند.

در ادامه تک‌تک روش‌های مهاجرت به عمان را شرح خواهیم داد تا به طور دقیق‌تر با هر یک از آن‌ها آشنا شوید

عمان_flag

مهاجرت به عمان از طریق سرمایه‌گذاری

مهاجرت به عمان از طریق سرمایه‌گذاری
عمان یک کشور در حال توسعه است که در میان سرزمین‌های حاشیه خلیج فارس از لحاظ اقتصادی وضعیت مطلوبی دارد. هرچند اقتصاد این کشور نیز مانند بقیه کشورهای این محدوده به ذخایر نفتی وابسته است، اما عمان در حال تلاش برای تنوع بخشیدن به راه‌های ورود سرمایه به چرخه اقتصادی کشور است. یکی از این راه‌ها استقبال گرم دولت عمان از ورود خارجی‌های سرمایه‌دار است! عمان از ورود سرمایه‌گذاران به کشور استقبال می‌کند تا از این طریق اقتصادِ رو به رشد خود را تقویت کند.

ویزای سرمایه‌گذاری عمان چه مدت اعتبار دارد؟

اگر از طریق سرمایه‌گذاری به عمان مهاجرت کنید، بسته به میزان سرمایه‌تان می‌توانید اقامت ۵ ساله یا ۱۰ ساله دریافت کنید که هر دوی آن‌ها قابلیت تمدید نیز دارند. به شرط اینکه شما در طی این ۵ یا ۱۰ سال شرایط اولیه خود را حفظ کرده باشید و از لحاظ قانونی نیز کارنامه‌تان پاک باشد! ویزای ۱۰ ساله باید هر ۳ سال تمدید شود و اگر ویزای ۵ ساله سرمایه‌گذاری را دریافت کرده‌اید، باید هر ۲ سال برای تمدید آن اقدام کنید.

راه‌های سرمایه‌گذاری در عمان چیست؟

برای مهاجرت به عمان از طریق سرمایه‌گذاری ۳ راه دارید:

  1. سرمایه‌گذاری در عمان از طریق خرید ملک
  2. سرمایه‌گذاری در عمان از طریق خرید سهام شرکت
  3. سرمایه‌گذاری در عمان از طریق خرید اوراق قرضه دولتی

طبیعتا سرمایه لازم برای دریافت اقامت ۱۰ ساله از سرمایه مورد نیاز برای اخذ ویزای ۵ ساله بیشتر است.برای اینکه با شرایط مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه‌گذاری آشنا شوید و میزان سرمایه مورد نیاز برای هر کدام از ۳ روش بالا را بدانید، مطلب اقامت از طریق سرمایه‌گذاری در کشور عمان را بخوانید.
عمان_flag

مهاجرت به عمان از طریق کار

مهاجرت به عمان از طریق کار
معمولا وقتی یک کشور در تلاش برای رشد اقتصادی است و دروازه‌های خود را به روی خارجی‌های پولدار باز می‌گذارد، به همان نسبت به نیروی کار بیشتری نیز نیاز دارد تا چرخ‌دنده‌های این ماشین عظیم را بچرخاند. اما قطعا عمان برای جذب نیروی کار مورد نیاز خود، شهروندان عمانی را در اولویت قرار می‌دهد و بعد سراغ غیرعمانی‌ها می‌رود. دولت عمان برای استخدام نیروی کار خارجی قوانین پیچیده و سختگیرانه‌ای دارد و تا خیالش راحت نشود در سراسر عمان یک نفر هم پیدا نمی‌شود که برای موقعیت شغلی مورد نظر مناسب باشد، به هیچ وجه سراغ نیروهای خارجی برای پر کردن مشاغل مورد نیاز خود نمی‌رود.

بار مهاجرت کاری به عمان روی شانه کارفرماست!

اگر می‌خواهید ویزای کاری عمان را بگیرید، تقریبا همه مراحل اداری کار و بخش اصلی هزینه‌های مهاجرت به عمان به عهده کارفرماست. کارفرما باید ویزای کار برای ورود به عمان، کارت اقامت برای ماندن در کشور و اجازه اقامت را برای نیروی کار مورد نظر خود دریافت کند. در عمان، تمام این مدارک برای کارمندانی که بین ۲۱ تا ۶۰ سال سن دارند و از یک شرکت عمانی پیشنهاد شغلی دریافت کرده‌اند، صادر می‌شود. کارفرما اسپانسر ویزا می‌شود و معمولا ویزاها و مجوزهای لازم را از وزارت نیروی انسانی دریافت می‌کند.

شرایط مهاجرت به عمان از طریق کار چیست؟

همانطور که گفتیم مهم‌ترین شرط دریافت ویزای کاری عمان داشتن یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرما یا شرکتی در عمان است.

اگر این شرط مهم را پشت سر بگذارید، باقی مراحل کار سخت و پیچیده‌ای نیست. از دیگر شرایط مهاجرت به عمان از طریق کار می‌توان به سن و زبان اشاره کرد:

  • سن متقاضی در بازه ۲۱ تا ۶۰ سال باشد
  • متقاضی به زبان انگلیسی یا عربی مسلط باشد
  • ویزای کاری عمان چه مدت اعتبار دارد؟

    مدت زمان ویزای کار عمان از تاریخ ورود شما به این کشور به مدت ۲ سال اعتبار دارد. این ویزا قابل تمدید است. اگر بتوانید وضعیت شغلی خود را حفظ کنید و کارفرما همچنان به شما نیاز داشته باشد، اغلب با تمدید ویزای کار موافقت می‌شود.

    آیا با داشتن ویزای کار عمان، می‌توانم از این کشور خارج شوم؟

    کارمندانی که ویزای کار دارند، نباید در مدت اقامت خود بیشتر از ۶ ماه از عمان خارج شوند.

    عمان_flag

    مهاجرت به عمان از طریق تحصیل

    مهاجرت به عمان از طریق تحصیل
    اگر دلتان می‌خواهد در یک سیستم آموزشی مدرن تحصیل کنید و از طرفی، خیلی هم از ایران دور نشوید، مهاجرت به عمان از طریق تحصیل می‌تواند گزینه خوبی باشد. برای بررسی شرایط مهاجرت به عمان از طریق تحصیل باید به سه عامل توجه کرد: 1. سطح کیفیت دانشگاه‌های عمان 2. هزینه آموزش 3. زبان آموزشی
    1

    سطح کیفیت آموزش در دانشگاه‌های عمان چگونه است؟

    قطعا کیفیت آموزش در دانشگاه‌های عمان به پای کشورهای اروپایی و توسعه‌یافته نمی‌رسد اما در قیاس با دانشگاه‌های خاورمیانه وضعیت مطلوبی دارد. به خصوص در رشته‌های پزشکی کیفیت آموزشی دانشگاه‌های عمان قابل توجه است.

    برای اینکه یک شاخص برای وضعیت سیستم آموزشی این کشور داشته باشید، بهترین راه این است که رتبه دانشگاه‌های برتر عمان را در سطح جهانی و طبق آمار سال ۲۰۲۲ ببینید:

    نام دانشگاه
    رتبه دانشگاه در عمان
    رتبه دانشگاه در جهان
    سلطان قابوس
    1
    ۱۰۹۱
    نیزوا
    2
    ۳۲۹۴
    ظفار
    3
    ۳۴۴۹
    دانشکده عالی فناوری
    4
    ۳۹۲۸
    صحار
    5
    ۳۹۷۶

    همانطور که می‌بینید دانشگاه‌های عمان در جهان بهترین نیستند اما آن‌قدرها هم پرت نیستند که جای فکر کردن نداشته باشند!
    2

    هزینه تحصیل در عمان چقدر است؟

    هزینه تحصیل در دانشگاه‌های عمان برای دانشجویان خارجی نه تنها رایگان نیست، بلکه خیلی هم ارزان نیست! مانند تمام سیستم‌های آکادمیک دنیا، شهریه دانشگاه‌های عمان نیز با توجه به دانشگاه، مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی متفاوت خواهد بود. به طور میانگین هزینه تحصیل در عمان می‌تواند بین ۱۵۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار در سال متغیر باشد.

    3

    زبان آموزش در دانشگاه‌های عمان چیست؟

    زبان آموزشی عمان عربی و انگلیسی است. دانشگاه‌های برتر این کشور رشته‌های متنوعی را به زبان انگلیسی برای دانشجویان بین‌المللی ارائه می‌دهند.

    عمان_flag

    مهاجرت به عمان از طریق ویزای تحقیقات علمی

    مهاجرت به عمان از طریق ویزای تحقیقات علمی
    این ویزا برای افرادی مناسب است که قصد دارند در عمان به تحقیقات علمی بپردازند. پس اگر سرتان درد می‌کند برای تحقیق و پژوهش و برای آن حاضرید به هر نقطه‌ای از دنیا بروید، ویزای تحقیقات علمی عمان منتظر شماست! با ویزای تحقیقات علمی می‌توانید تا ۳ ماه در عمان بمانید. البته این ویزا تا ۲ ماه قابل تمدید است. پس از این دوره موقت، اگر قصد دارید به اقامت در عمان ادامه دهید، باید نوع ویزای خود را تغییر دهید.
    عمان_flag

    مهاجرت به عمان از طریق ازدواج

    مهاجرت به عمان از طریق ازدواج
    یکی از راه‌های مهاجرت به عمان، ازدواج با فردی عمانی است. شرایط مهاجرت به این کشور از طریق ازدواج به صورت زیر است:

    • داشتن حداقل ۲۰ سال سن
    • نداشتن سابقه کیفری
    • تسلط به زبان عربی
    • اثبات تمکن مالی

    فکر ازدواج صوری برای مهاجرت به این کشور را از سرتان بیرون کنید. این کشور قوانین سختگیرانه‌ای برای زوج‌هایی که سراغ این روش مهاجرتی می‌روند، دارد و بر تداوم زندگی مشترک آن‌ها نظارت می‌کند.

    آیا از طریق ازدواج می‌توانم تابعیت عمان را دریافت کنم؟

    اگر با همسر عمانی خود ۱۰ سال در این کشور و زیر یک سقف سر کنید، می‌توانید برای دریافت تابعیت عمانی اقدام کنید!

    عمان_flag

    مهاجرت به عمان از طریق پناهندگی

    مهاجرت به عمان از طریق پناهندگی
    مهاجرت به هیچ کشوری از طریق پناهندگی توصیه نمی‌شود. درباره مهاجرت به عمان نیز این موضوع صدق می‌کند. وضعیت زندگی پناهجویانی که در عمان به سر می‌برند، از لحاظ کیفیت سلامت و نیازهای اولیه زندگی مساعد نیست و در این مسیر سختی‌های بیشماری به فرد مهاجر تحمیل می‌شود. اغلب افرادی که به عنوان پناهنده در عمان زندگی می‌کنند، از پاکستان، سوریه و عراق روانه این کشور شده‌اند و بیشتر آن‌ها از ترس جان خود در جنگ و قحطی چاره‌ای جز این کار نداشته‌اند. اگر اوضاع برای شما آنقدر بد نیست که نتوانید از راه‌های مهاجرتی دیگر اقدام کنید، دور پناهندگی و خطرات آن را خط بکشید!
    عمان_flag

    هزینه زندگی در عمان

    هزینه زندگی در عمان
    اگر می‌خواهید یکه و تنها در عمان زندگی کنید، هزینه زندگی برای یک ماه را حدود ۷۰۰ دلار در نظر بگیرید. در این عدد میزان اجاره خانه لحاظ نشده است. برای اجاره آپارتمان یک‌خوابه لازم است به این مبلغ، حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ دلار دیگر نیز اضافه کنید. هزینه یک خانواده چهار نفره در عمان نیز حدود ۲۵۰۰ دلار در ماه تخمین زده می‌شود.

    هزینه زندگی در عمان بیشتر است یا در ایران؟

    اگر موضوع اجاره خانه را کنار بگذاریم، هزینه زندگی در عمان ۳۶ درصد از ایران بیشتر است. درباره اجاره خانه باید گفت عمان تقریبا ۸ درصد از ایران گران‌تر است. البته این نکته را در نظر بگیرید که این مقایسه بر اساس میانگین هزینه زندگی در کل این دو کشور است و قطعا هزینه زندگی در روستایی در عمان از هزینه زندگی در تهران کمتر خواهد بود.

    icon

    مزایا و معایب مهاجرت به عمان

    شاید هنوز درباره مهاجرت به عمان سردرگم باشید. قطعا علاوه بر بررسی روش‌های مهاجرت به عمان، شرایط کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید هم اهمیت دارد. در ادامه لیستی از مزایا و معایب مهاجرت به عمان را آماده کرده‌ایم. شاید این موارد در تصمیم‌گیری به شما کمک کند.

    +

    مزایای مهاجرت به عمان

    • نداشتن مالیات بر درآمد شخصی
    • پایین بودن نرخ جرم و جنایت
    • ارزان بودن هزینه سوخت و در نتیجه حمل‌ونقل
    -

    معایب مهاجرت به عمان

    • پایین بودن امنیت شغلی برای خارجی‌ها
    • بالا بودن هزینه بیمه‌های درمانی
    • بالا بودن هزینه تحصیل
    • هوای بسیار گرم به خصوص در تابستان‌ها
    جواب سوال‌هات اینجاست!

    جواب سوالت رو پیدا نکردی؟

    شنبه تا چهارشنبه، ساعت ۹ تا ۱۷ تماس بگیر تا راهنماییت کنیم:

    ۰۲۱-۸۸۵۱۴۵۲۸

    رایج‌ترین روش‌های مهاجرت به عمان عبارتند از مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری، مهاجرت کاری، تحصیلی، ویزای تحقیقات علمی و مهاجرت از طریق ازدواج.